Bra kontorsinredning bättre kontor

Kontorsinredning som höjer kontoret

Hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. Vi tror på ett hållbart resursutnyttjande i alla led och hjälper företag i förändring att minska slöseriet. Genom återanvändning, upcycling och omfördelning förlänger vi livet på din kontorsinredning. Med Inchi interiör som samarbetspartner får ni ett kontor som är hållbart, snyggt och lönsamt på samma gång.

Kontorsinredning för dig i Stockholm

Vi tillsammans med Inchi interiör hjälper många olika företag med design, kontorsinredning och hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. Det brukar innebära att vi tar det som finns och designar om möbler,  eller hyr ut och kompletterar med hållbar inredning, med givetvis snygg design.

När företag förändras, dvs säljer sitt material, flyttar eller vad det nu kan vara, så kan vi även förvara eller köpa inredning som företag inte längre behöver men som kan återanvändas av andra. Dessa kan vi som nämnt tidigare, designa om. 

Ett exempel på det är Telia, som vi hjälper med allt ifrån att fräscha upp kontorsstolar till att vi levererar inredning till ett nytt hållbart kontor.

Befinner ni er i Stockholm? För dig som är intresserad av kontorsinredning i Stockholm kan ni kontakta oss eller Inchi interiör.